Koude gerechtjes
Hollandse Garnalen
Fijne grijze garnaaltjes met cocktailsaus
Gravad lax
gemarineerde gerooktezalm met frisse aardappelsalade
Prosciutto di Parma
Op Italiaanse wijze gerookte ham met meloen chutney
Paté
Paté met compote van rode bessen
Carpaccio van Runderhaas
Runderhaas, notensla, truffelmayonaise, croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas
Frisse Voorjaarssalade
Salademesclune, gebrande pitten, broodcroutôns, spekjes en een dressing
Gerookte Paling
Gerookte paling met tartaar van bietjes en appel
Warme gerechtjes
Varkenshaas
medaillon met een sjalotten compote en kruidnagel
Kalfspiccata
Stukjes gepaneerd kalfsvlees met pasta en getomateerde saus
Black Tiger Garnalen
Gebakken gamba’s met knolselderij en knoflookjus
Zalm
Gepocheerde zalm met fijne groenten en saus van witte wijn
Lamsfilet
Lamsfilet met honing/thymsaus
Runderhaas
Met gewokte groenten en rijst
Desserts
Chocolademousse
chocolademousse met compote van sinaasappel
Bavarois
Luchtige bavarois van passievrucht
Originele Tiramisu
Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom
Soepje van rood fruit
Compositie van Vers rood fruit panna cotta
Per persoon serveren wij drie koude gerechtjes, drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.